perjantai 2. syyskuuta 2011

Valaistus - keittiö

Keittiöömme on tulossa iso saareke, ja saarekkeen ylle olen suunnitellut kolmea riippuvalaisinta. Tähän mennessä vaihtoehtoina ovat olleet joko musta Bestliten BL9 tai Foscarinin Aplomb betoninharmaana.


BL9 ja Aplomb ovat saaneet haastajat. Lightyearsilta on tulossa lokakuussa Cecilie Manzin suunnittelemasta Caravaggiosta mattaversio. Ja nyt pitää sanoa kuin Herra 47 - tsiissuskraistus. Ihana, ihanampi, Caravaggio Matt. Värisävyjä on kolme kaunista; valkoinen, vaaleanharmaa ja tummanharmaa.

Toinen tunnekuohun aiheuttaja on Komplot Designin Lightyearsille suunnittelema Calabash. Mitkä täyteläiset muodot! Meille ottaisin tämän kurvikkaan kaunokaisen joko mustana tai hopeana. 


via I II III IV V VI VII VIII
Kaikki neljä, Bestlite BL9, Aplomb, Caravaggio Matt ja Calabash, ovat niin kovin kauniita. Mitkä sinä valitsisit?

10 kommenttia:

Vera kirjoitti...

Ei taida tulla yllätyksenä, CARAVAGGIO!! :D Ja komppaan, kaunis on! Meille tulossa ruokapöydän ylle kaksi valkoista P2. Tuo Aplomb on toinen suosikkini, hyvin kaunis sekin.

musta peltikatto kirjoitti...

Moikka Vera,
kävin sivuillasi, ja voi hyvä tavaton, siellähän se ihanuus olikin. Ymmärsinkö oikein, että olet nähnyt nämä jo livenä? Lightyearsin mukaan mattaversiot ovat myynnissä vasta lokakuussa, minua on siis huijattu =)

Aplombin näin livenä Skannossa ja tuo betonipinta kyllä viehättää kovasti. Samoin Bestlite. Ja Calabash. Vaikeeta on...

Vera kirjoitti...

Livenä en, mutta Vepsäläinen mainostaa valaisinta jo sivuillaan ja hinnat löytyvät. Varmaankin voi jo heidän kauttaan tilata. Muilla en ole valaisinta vielä nähnyt. Finnish Design Shopista sitä jokin aika sitten kyselin ja sanoivat, että on tulossa heillekin myyntiin. Hinta näyttää pyörivän kiiltävän hinnoissa (opaalilasinen kun on kalliimpi). :)

Mia kirjoitti...

Caravaggia Matt tummanharmaana ja Calabash mustana ovat mun suosikkini. Mutta tykkään kyllä kaikista, ymmärrän valinnan vaikeuden.. :)

Apila kirjoitti...

Ihania ovat kaikki, mutta mun suosikki on ehdottomasti foscarinin aplomb... olisi upeat meidänkin saarekkeen päälle... Mutta olivat aika hinnakkaita, kun niitä ei yksi riitä! :)

musta peltikatto kirjoitti...

Hei Apila,
niinpä, hinnakkaita ovat. Nyt on niin kivaa unelmoida, kun talossa on vasta jokunen harkkorivi. Ehkä meille loppujen lopuksi tuleekin Ikean riisipaperipallot... tykkään kyllä niistäkin :)

Tulen samantien vastavierailulle tutustumaan projektiinne.

Jessica kirjoitti...

Caravaggio olisi se jonka minä valitsisin näistä vaihtoehdoista.

Anonyymi kirjoitti...

Caravaggio! itsekin haaveilen saarekkeen yläpuolelle. En vaan osaa päättää minkä kolmesta väristä ottaisin kun kaikki on niin ihania...

musta peltikatto kirjoitti...

Mia - Menikö reissu hyvin? Odottelen kovasti etelänmatka-postausta =)

Jessica - Mieheni on samaa mieltä!
Huomasin, että tekin rakennatte taloa, ja lisäsin teidän blogilistallemme.

Anonyymi - Totta, Caravaggion sävyt ovat poikkeuksellisen onnistuneet. Ehkä sitten osaan päättää paremmin, kun olen nähnyt nämä mattasävyiset livenä :)

Sammakkoprinssi kirjoitti...

Oi, ompa ihania kaikki!

Ehkä mun valinta oli Aplomb tai Caravaggio.

Eikö vaan olekin ihana unelmoida, tässä vaiheessa se on vielä niin sallittua :) Ehkäpä sitten kun budjetti alkaa kiristyä, niin päädytään niihin Ikean versioihin ;)