keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Syksyn sävyjä - DAY Home

Niin paljon kuin kesästä tykkäänkin, pohjimmiltani olen kuitenkin syysihminen. Rakastan torkkupeittoja ja vilttejä, tyynyjä, lyhtyjä, kynttilöiden tunnelmaa... DAY Birger et Mikkelsen Homen A/W 2011-mallistossa pääsee sukeltamaan suoraan koleaan syksyyn, jota pehmentävät ihanan syvät ja lämpimät sävyt. 


DAY Home A/W 2011


P.S. Tänään illalla FST5 klo 20.55 erinomaista draamaa - Vallan linnake/Borgen. Tanskasta sekin.

5 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Kauniita, syksyisiä sävyjä - hyvin Day Homea :) Tykkäsin erityisesti noista kartion muotoisista mustista kynttilälyhdyistä, muodostavat tosi kivan kokonaisuuden noin yhdessä.

musta peltikatto kirjoitti...

Kauniita ovat, kyllä.

Ihastuin Day Vintage Velvet-peittoihin, värien nimetkin ovat niin nättejä; Unblack, New Mud, Shade of Blue. Ja fiilis vähän mummomaisen pehmeä :)

Mia kirjoitti...

Oi, niistä tykkään myös. Olen aina haaveillut samettisesta peitosta, mutten ole vielä raaskinut ostaa. Olen myös vähän pelännyt moista peittoa koirankarvojen takia. Samettisia tyynynpäällisiä kun saa jo koko ajan olla putsaamassa tarraharjalla...

Heh, ja tietysti tarkoitin sylinterin muotoisia kynttilälyhtyjä, enkä mitään kartioita bläääh :)

Hanna kirjoitti...

Kauniita! Tosi tyylikkäät nuo alimman kuvan korkeat kynttilänjalat.

musta peltikatto kirjoitti...

Mia - En huomannut ollenkaan, että siinä olisi ollut mikään väärin, kun puhuit kartioista =) Ajattelin mielessäni, että kyllä, verkon läpi kynttilänvalo varmasti siilautuu kauniisti.

Hanna - Olen samaa mieltä. Noin rykelmänä ne ovat erityisen kauniit.