keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Tunnustus

Koti Hem Home -blogin viehättävä Vera antoi meille ilahduttavan tunnustuksen. Kiitos, Vera!
Tunnustuksen saajan tulee vastata viiteen kysymykseen. Täältä pesee =)


1. Lempiruoka: Arvostan ja rakastan hyvää ruokaa, ja olen lähes kaikkiruokainen. Paino sanalla lähes; etanoilla ei ole asiaa suuhuni. Juustot ovat heikkouteni, ja crème brûléelle en sano koskaan ei kiitos. 


2. Lempimakeinen: Olen oikea herkkupersus ja kaikenlaiset namit käyvät, kausittain. Välillä on Pantteri -kausi, välillä Lontoon rae -kausi, välillä Smash-pussien sisältö katoaa kiireen vilkkaa. Kouvolan lakritsi ja Fazerin sininen ovat aina toppen. Belgialaiset konvehditkin ovat kyllä ihania...


3. Lempiluettava: Lukeminen on ihanaa. Tykkään Paulo Coelhon kirjoista ja elämänkerroista. Kotimaisista Merete Mazzarella, Virpi Hämeen-Anttila ja Anna-Leena Härkönen. Paras lukemani kirja on Tuulen varjo, ison vaikutuksen teki myös Sinuhe, egyptiläinen.


4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Mieluisin tapa olisi neulominen, mutta, mutta... jotenkin minun on niin vaikea uskoa, että olen joskus osannut kutoa villapaidan ja villasukat. Tällä hetkellä taidot rajoittuvat hiirenhännän virkkaamiseen, joten kovin näyttäviä neule- tai virkkuutöitä ei ole työn alla. Raksaprojektin edetessä tarkoitus ja halu olisi muokata betonista jotain kivaa.


5. Lempielokuva: Love Actually ja The Holiday. Hyväntuulisia, lempeitä ja ihania leffoja molemmat. Ovat jo osa jouluperinnettämme - molemmat leffat katsomme joulun välipäivinä. 


Annetaanpa tunnustus eteenpäin kahdelle mielenkiintoiselle raksablogille, Villa Helminauha ja Talo Hiekkarinne, kivalle remontointi- ja sisustusblogille Casa di Bella ja tyylikkäälle blogille Pieni Mopo, joka poimii esiin kaikkea kiinnostavaa tästä maailmasta.3 kommenttia:

pieni mopo kirjoitti...

Kiitoska kovasti tunnustuksesta. Kiva tulla huomioidukdsi, vaikka Pieni Mopo on vasta alkutaipaleella =).

musta peltikatto kirjoitti...

pieni mopo- Pienen mopon alkutaival on niin laadukas, että tottahan toki se tulee tunnustaa. :)

Sammakkoprinssi kirjoitti...

Voi kiitos! Ilahduin kovasti :)