keskiviikko 31. elokuuta 2011

Alakerran muuraus

Edellisestä raksapostauksesta on vierähtänyt viikko, ja raksalla on tässä ajassa ehtinyt tapahtua yhtä sun toista. Viime viikon loppupuolella teräsbetonilaatasta valettiin loput, ja nyt koko alakerrassa on raakavalettu betonilattia. 


Tukimuurikin meillä on. Rivesetin miehet rakensivat tukimuurille lujan, tiiviin ja tukevan valumuotin vanerista ja laudoista, ja koko muotti kiristettiin muottilukoilla. Siisti kasettimuotti kelpaisi minulle vaikka hyllyksi. 

Tukimuuri valettiin maanantaina. Eilen oli vuorossa muotin purku ja siderautojen katkaisu. Ja mikä sieltä paljastuikaan? No, aivan uskomattoman upea betonimuuri, joka sekä näyttää että tuntuu hyvältä. Tämäkin jää katseiden tavoittamattomiin. Onneksi kotiimme tulee paikalla valettu betoniseinä (ja ehkä myös vaakasuoraan lautamuottiin valettu betoniseinä,kunhan keksin, minne sen haluan).


Alakerran seinien muuraus on päästy aloittamaan tällä viikolla. Alakerran lastenhuoneiden ikkunapenkit tulevat olemaan 700mm korkeudella lopullisesta lattiatasosta. Kuvassa on  näkymä lastenhuoneen kohdalta. Huomenna kootaan rakennustelineet ja muuraus jatkuu.


4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Ihana näkymä! Kyllä lasten kelpaa!

musta peltikatto kirjoitti...

Kiitos Laura, mekin tykkäämme :)

Vera kirjoitti...

Samaa olin sanomassa, kaunis on näkymä ikkunasta. Kyllä kelpaisi minullekin! :D

musta peltikatto kirjoitti...

Kiitos, Vera!