tiistai 25. lokakuuta 2011

Työhuoneinspiksiä - it's time to work II

Raksalla surrataan valuholvin raudoituksia kiihtyvään tahtiin. Samaan aikaan omat ajatukset ovat jo valmiin talon työhuoneessa. Jokaisesta kuvasta voisin napata jotain työhuoneen sisustukseen. Mikä näistä on sinun lempparisi, mistä tykkäät eniten?via I II III IV V VI VIIP.S. Marjan elämää -blogissa vinkattiin tämän joulun Blossa-glögistä. Blossa Starkvinsglögg Julen 2011 Arabica on tänään ostettu, korkattu ja erittäin hyväksi todettu. <3

9 kommenttia:

pieni mopo kirjoitti...

Voiton kaikista inspiroivista ja ihanista kuvista vie nuo musta-koivu-valkoinen kuvat. Ne näyttävät niin raikkailta ja kuitenkin ryhdikkäiltä =) Semmoista työntekemisen meininkiä

Tilda kirjoitti...

Moi,
Oivoi, pitäisi saada työhuone kuntoon asap- Tällähetkellä kaikki kamat on lattialla:((
Noi kuvat kyllä antaa kivoja vinkkejä!
T, Tilda

Hanna kirjoitti...

Kaikki on kauniita, tykkään myös musta-valkoinen-puu yhdistelmästä. Oma suosikki on kuitenkin kolmas ylin kuva, siitä voisinkin ottaa ideoita meidän työhuoneeseen :)

dotdot kirjoitti...

hei, täähän vaikuttaa mielenkiintoiselta projektilta ja kauniilta blogilta - jään seuraamaan!

musta peltikatto kirjoitti...

pieni mopo - Musta-valkoinen-puu-yhdistelmä on niin kiva. Totta, työhuone saisikin olla ryhdikäs, jotta siellä tulisi jotain töitäkin tehtyä. :)

Tilda - Ihan samat meiningit tässä meidän luukun työhuoneessa, kaikki kamat lattialla. Sulla on sentään valoa tunnelin päässä, kun olette just muuttaneet ihanaan, tilavaan kotiin. Meillä vielä vähän kestää... ;)

Päivi kirjoitti...

kuvista ylin ja alin.

musta peltikatto kirjoitti...

Hanna - Musta-valkoinen-puu, minulle vielä mieluiten betonilla terästettynä. Näissä kaikissa on jotain niin ihanaa. Kovasti jo himottaa sisustaa, vaikka talosta on pystyssä vasta alakerta.

dotdot - Voi kiitos, niin kauniisti sanottu. Tervetuloa, toivottavasti viihdyt!

mansardikaton alla kirjoitti...

Meillä työhuone edelleen niin vaiheessa. Kaikki nuo sun inspiskuvat oli kyllä kivoja, oma suosikkini oli se ylin.

musta peltikatto kirjoitti...

Päivi - Molemmissa fiilis on rento ja huoleton, siitä tykkään myös itse.

mansardikaton alla - Ja meillä koko talo on vaiheessa. ;) Ylimmässä kuvassa kaikki tavarat ovat kuin vahingossa löytäneet oikean paikkansa, eikä tunnelma ole liian siloiteltu. Ja silti kokonaisuus on raikas.