keskiviikko 5. lokakuuta 2011

The Bookman Light

Tänä aamuna havahduin siihen, miten pimeää ulkona aamuisin jo on. Esikoisemme kulkee koulumatkat polkien. Omasta lapsuudesta muistan, kun polkupyörän dynamo hankasi etupyörää, ja ylämäkeä olisi mieluummin polkenut pimeässä kuin dynamon raskaalla valaistuksella. Esikoisen pyörässä ei ole sentään raskasta dynamoa vaan taskulamppumainen ledvalaisin, hieman painava kuitenkin ja kökkö, eikä niin kätevästi irroitettavissa. Koulun pihalla kun pyörään ei voi lamppua jättää, muuten se on iltapäivään mennessä jo luvattomasti käyttöönotettu.

Törmäsin ruotsalaisen Bookmanin tyylikkäisiin pyöränlamppuihin ja ihastuin oitis. Paketissa on kaksi valaisinta - eteen valkoinen led ja taakse punainen led. Esikoiselle the Bookman Light mustana, kiitos. Tehkää vielä vaaleanpunainen versio, niin kuopuskin kelpuuttaa tällaiset pyöräänsä.via Bookman

2 kommenttia:

Balee kirjoitti...

Vajaa kuukausi sitten keskustelin LED-lamppujen maahantuojan ja myyjän kanssa, eikö fillareihin saataisi integroidut led -lamput eteen ja taakse. Tässä olisi pieni ja huomaamaton, mutta kuitenkin askel kohti turvallisuutta. :)

musta peltikatto kirjoitti...

Niinpä, integroidut ledit olisivatkin aivan huippujuttu, mahtava idea! Niitä odotellessa, nämä Bookmanit ovat mielestäni tyylikkäintä, mitä markkinoilta tällä hetkellä löytyy.