torstai 23. helmikuuta 2012

Villa Håkansson Tegman

Moderni, kaunis yksitasoinen villa Höllvikenissä, Malmön eteläpuolella. L-muotoisen talon pohjoissiivessä sijaitsevat makuuhuoneet ja työhuone, länsisiivessä ovat ruokailu- ja oleskelutilat sekä talvipuutarha. Suojaisa atriumpiha on ihana. Olen tykästynyt rimoihin, ja tässä talossa liukuovimaiset rimoitukset viehättävät kovasti. Talon on suunnitellut arkkitehti Johan Sundberg.

via Contemporist Photos Kasper Dudzik

5 kommenttia:

Elli / mööpeli kirjoitti...

On kyllä todella kaunis talo! Melkein meni mun kivitalohaaveet uusiks mut ei ihan.:)

suvi m / Valkoinen Harmaja kirjoitti...

Onpas kaunis! Heti alkoi päässä raksuttaa, että kuinka me voisimme toteuttaa tuon rimaliukuovi-idean saunarakennuksen terassille. Olisi kätevää, kun rimoituksen paikkaa saisi vaihdella. Mahtista!

Mia kirjoitti...

Niinkuin Suvi blogissaan jo kirjoitteli, tuo siirreltävä rimoitus on nerokas. Meidän terassille on mietitty jotain samantyyppistä, hieman näkösuojaa kun olisi hyvä saada. Tuollaiset vähän kapeampina saattaisivat sopia meidänkin taloon.

musta peltikatto kirjoitti...

Elli - Kiitti, Elli. Hauskaa, jos kivitalolle löytyi jo melkein haastaja. :)

suvim - Kiitos, Suvi! Tosi kivaa, jos sait tästä postauksesta ideoita omaan saunarakennukseen. Rimoitusten siirreltävyys on yksinkertainen, mutta nerokas juttu. Ja ovathan nen tosi kauniit. :)

Mia - Kiitti, Mia. Rimoitukset sopisivat aivan mahtavasti teille. Valo siivilöityy ihanasti läpi, ja samalla rimat antavat näkösuojaa.

Mervi kirjoitti...

Todella upean näköinen ja hyvä idea tuo liikuteltava rimotus. Meille tulee rimotusta sisäänkäynnin yhteyteen ja aloin nyt Mian lailla miettimään, että saisikohan tuollaisen siirrettävän seinämän meidän terassille antamaan näkö- ja valosuojaa. Täytyy tuumailla. Mukavaa alkavaa viikkoa!