torstai 9. helmikuuta 2012

Illusion Half

Hareide Design on suunnitellut Northern Lightingille valaisimen ja pöydän yhdistelmän - ihastuttavan valaisimen nimi on Illusion Half. Valaisin on esitelty tällä viikolla Tukholman huonekalumessuilla/Stockholm Furniture Fair. Eteisen seinälle tämä sopisi mainiosti. Pöytä on juuri sopivan kokoinen; siihen voi laskea hetkeksi avaimet, mutta se on kuitenkin niin pieni, ettei siihen voi läjittää mitään. Valaisinta on saatavana kiiltävänä valkoisena tai mattamustana. Kumpi teitä miellyttää enemmän?



via Hareide Design Photos Tom Gustavsen

10 kommenttia:

anne kirjoitti...

Heips! Toi musta olis kyllä ihana valkoisella seinällä! :)

Lumi kirjoitti...

Tällä kertaa musta vie pitemmän korren. Aika hauska idea!

musta peltikatto kirjoitti...

anne ja Lumi - Minuakin mattamusta viehättää enemmän. Jotenkin "näen" sen jo tulevan eteisemme joko valkoisella tai betonisella seinällä. :)

nuokku kirjoitti...

Olen salaa kaukaa haaveillut yhdestä jos toisestakin Northern Lightning'in valaisimesta. Ilman sängynpäätyä nämä toimisivat myös makuuhuoneessa yövaloina.

musta peltikatto kirjoitti...

nuokku - Northern Lightingilta löytyy tosiaan muitakin ihanuuksia, mm. Dokka ja Unika. Ajattelet suunnittelijoiden kanssa samalla tavalla; Hareide Design suosittelee valaisinta myös yhdistetyksi yöpöytä/-valoksi. :)

Bella kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Katriina - Valkoinen Koti kirjoitti...

Oih. Tuo mattamusta on loistava! Olisivat tosiaan hienot pieninä yöpöytinä tai sitten eteisessä ihan muuten vain. :)

Anonyymi kirjoitti...

Keltainen on paras!

Retromoderni kirjoitti...

Hieno, ois helppo tehdä itsekkin ;)

musta peltikatto kirjoitti...

Bella - Kiitti, joo, meille myös. :)

Cinnabaria - Ihan totta. Haluaisin nähdä nämä livenä ja varsinkin mattamustan pinta näyttää siltä, että sitä pitäisi päästä vähän hipelöimään. :)

Anonyymi - Keltainen olisi tosiaan pirteä väriläiskä. Harmi, ettei tätä saa keltaisena, vielä.

Retromoderni - Voi vitsit, olisinpa niin kätevä. Mun käsityötaidoillani lopputulos olisi jotain aivan muuta eikä edes sinnepäin. :)