perjantai 18. marraskuuta 2011

Muotteja, valua ja yläkertaa

Pari viikkoa sitten valuholvin muotit purettiin. Silloin en saanut otettua kuvia välipohjasta sisältä. Tältä alakerran katto nyt näyttää. Kuvassa etualalla on olohuone ja taaempi huone on lastenhuone. Muutama tönäri on vielä paikallaan.

Kahden viime viikon aikana raksalla on muotitettu ja valettu lisää. Asuinrakennus, kaksi pihavarastoa ja autotalli muodostavat lähes L:n mallisen kokonaisuuden (katso Pohjapiirrokset). L:n kulman kohdalla on terassi. Edellisviikolla valettiin pihavarastojen ja terassin tukimuurit. 
Terassin ja ensimmäisen pihavaraston alle tulee kylmää säilytystilaa. Säilytystilan laatta valettiin eilen ja Lauri hiersi sitä vielä myöhään illan pimeydessä. Pimeys ei ainakaan työn jälkeä haitannut, sillä tänään raksalla käydessämme siellä odotti oikein onnistunut laatta.


Välillä tuntuu ja näyttää siltä, että raksalla ei tapahdu mitään. Välillä taas edetään niin hurjaa vauhtia, että omat ajatukset ja päätökset (apua, tarvitaanko tuo tieto jo nyt) eivät seuraa perässä. Tänään tuli sellainen fiilis, että raksalla on painettu turbo boostia. Lauri aloitti terassin lattian muotittamisen, ja Pasi ja Marko yläkerran muuraamisen. Ikkuna-aukot rupeavat jo hahmottumaan, ja raksa näyttää yhä enemmän talolta. 

Ihanaista viikonloppua!

Ei kommentteja: