tiistai 1. marraskuuta 2011

Allas

Jotkut keräilevät käsilaukkuja, toiset simpukankuoria. Minä rakastan kynttilänjalkoja ja lyhtyjä. Niitä ei oikeastaan voi olla liikaa. Tänään meiliin sujahti Myiittalan uutiskirje, ja mikä ihana uutuus siellä odottelikaan - Allas.
via Iittalahomeshopping
Tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä. Pyöreä Allas on materiaaliltaan upeaa valurautaa. Kynttelikön on suunnitellut norjalainen Andreas Engesvik. Nam!

9 kommenttia:

Apila kirjoitti...

On todella yksinkertaisen kaunis! Ihana! Tykkäsin kovasti myös mattamustista tähdistä edellisessä postauksessa!

Saila kirjoitti...

Vautsi, on kyllä makeen näkönen! Vois muuttaa meillekkin! :D

musta peltikatto kirjoitti...

Apila - Juuri se yksinkertaisuus, ja samalla erilaisuus, kolahti. Niistä mattamustista tähdistä tykkään minäkin. Onpas taas paljon haluttavaa... :)

Saila - Minäkin haluaisin, että se muuttaisi tähän pöydälle justnytheti, mutta telepaattisesti Allas ei taida meidän pöydälle tupsahtaa. :D Nyt on kova hinku Iittalan putiikkiin hypistelemään kynttelikön pintaa.

Tilda kirjoitti...

HUikean Hieno! Tahtoo myös...
T, Tilda

musta peltikatto kirjoitti...

Tilda - Kurvataan matonhakureissulla Iittalan kautta. :)

Elli kirjoitti...

Bongasin tuon saman ja hieno on, siitä ei pääse mihinkään! Muutenkin koko Iittalan vihkonen taitaa olla kuolatahrojen peitossa, niin paljon oli taas kaikkea ihanaa siinä..:)

Hanna kirjoitti...

On kyllä todella kaunis!
Itse olen jotenkin tosi varovainen näiden pitkien kynttilöiden kanssa eikä meillä niitä koskaan oikein ole. Mutta tällainen olisi kyllä tosi kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan.

musta peltikatto kirjoitti...

Elli - Allas iski minuun korkealta ja kovaa. Petollinen tuo joulukuvasto, vähän samaan tapaan kuin lapsille ennen joulua tulevat lelukirjat...mä haluun ton, ja ton ja ton ja ton. ;)

Hanna - Pitkissä kynttilöissä on tosiaan enemmän vahtimista kuin vaikkapa tuikuissa, varsinkin jos lapset puuhailevat ympärillä. Siltikään en niitä osaa vastustaa. Niin mielelläni näkisin, että Allas olisi tuossa pöydällä. Ja ainakin viimeistään uuden kodin pöydällä.

Parasta aikaa kirjoitti...

Onpa kaunis, tyylikäs ja yksinkertainen! Täytyypä poiketa Iittalan myymälään seuraavalla kauppareissulla :)