sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Vaikutteita ja inspiraatiota

Ennen paluumuuttoamme Suomeen ja tämänhetkiseen motivaatiokämppäämme asuimme mieheni työn ansiosta Belgiassa. Asuntomme siellä oli 100-vuotias, viisikerroksinen maison de maÎtre, oikea talokaunotar. Talon omistajaperheen rouvalla, madame Carolinella, on erinomainen sisustusmaku ja värisilmä. Hän osaa yhdistellä uutta ja vanhaa, ultramodernia ja antiikkia, rennon huolettomasti ja tyylikkäästi. 


Belgian asuntomme seinät oli maalattu kauniilla, murretuilla sävyillä. Maalit oli hankittu Flamantista. Sisustuksessa oli käytetty mm. belgialaisen Marie's Cornerin huonekaluja ja ruokailuhuoneen kattoa koristi hollantilaisen Moooin upea Light Shade Shade. Caroline on yksi niistä, kenen varma tyyli on inspiroinut minua kovasti. 

Kuvat Flamant, Moooi ja Marie's Corner.5 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Moikka, nyt ehdin tänne katsomaan!

Rakastan noita Flamantin maaleja - aivan ihania hienoja sävyjä heillä aina - ja muutenkin tykkään tuollaisesta tyylistä tosi paljon. Teidän talonne Belgiassa on ollut varmasti ihana. Minäkin haluan meidän taloomme vähän vanhaa keski-eurooppalaista henkeä, tosin modernilla skandinaavisella tavalla - hmmm kuulostaapa sekavalta ;)

Onnea ja voimia teille projektiin, melkein samassa aikataulussa kuljetaan!

Terv. Mia

musta peltikatto kirjoitti...

Mia - kivaa, että ehdit käydä visiitillä. Kuvailit tyylin, josta tykkään, aivan nappiin.

Onnea myös teille projektiin! Teillähän on jo melkein katto pään päällä ja hienolta näyttää.

Riitta

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista, kovin kaunista.
Meillä on sisutuksen suuntaviivoista selitetty omalla sivullamme sekavasti "50-luvun henkeä japanilaisella twistillä---maalaistalon pihapiiri" Jepjep. ;) Eli tulossa on maanläheisiä murrettuja sävyjä taloon ja saunarakennukseen sitten sitä itämaista vaikutetta.. Rakennusten sijoittelu tontille taas on tuo maalaistalon pihapiiri. Keskuspiha ja pihan toiminnallisuuksien selkeä jako.

Meillä oli sisustussuunnitelmat jo varsin pitkällä mutta yllättävän budjettikeikauksen vuoksi menee homma uusiksi. Noh, onneksi sisustuksen voi rakentaa ajan kanssa. Olisi tylsää muttaa "täysin valmiiseen" kotiin.

Tsemppiä urakkaanne!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää tulee, tiedän Raksu tyylisi =D


Miina

musta peltikatto kirjoitti...

Osmankäämi - näin sunnuntai-illan ratoksi kävin oikein ajan kanssa lukemassa sivujanne.

Sisustuksessa tykkään kovasti kirjoittamistasi selkeydestä, ajattomuudesta, rauhallisuudesta ja maanläheisyydestä. Budjettikeikaus voi olla onni onnettomuudessa - kun sisustusta rakentaa vähitellen, lopputuloksesta tulee varmasti mielenkiintoisempi.

Lykkyä projektiin!